door

Tijd om te trippen!

Tijd om te trippen!

Aanstaande woensdag 5 oktober en donderdag 6 oktober staat The Future Mobility Network op de jaarbeurs in Utrecht. Dit doen we met leuke twist, onze hele aanwezigheid op de Vakbeurs Mobiliteit is namelijk in een trippend jasje gegoten om mobiliteit vanuit een heel ander perspectief te benaderen en los te komen van je dagelijkse dosis realiteit.

Hier op de jaarbeurs vertellen wij alles over onze nieuwste doorbraken en innoverende projecten. Dit doen wij aan de hand van verschillende live demo’s gedurende de beurs, zoals de autonome shuttle, boekbare parkeerplekken en de autonome bezorgrobot die rondrijdt!

Kom dus vooral langs om inspiratie op te doen, of om vragen te stellen over onze robots, shuttles en visie op leefbare steden. Onze experts staan klaar om u mee te nemen in onze trip van toekomstige mobiliteit.

U kunt u hier gratis aanmelden om ons te bezoeken op de Vakbeurs Mobiliteit!

Meer weten? Lees hier onze andere nieuwsartikelen

Menu