door

Intertraffic Amsterdam

Vanaf 29 maart tot en met 1 april staan bij met ons demo plein op intertraffic!

Wat is Intertraffic?

Intertraffic is het toonaangevende wereldwijde handels event voor stakeholders die betrokken zijn bij het volledige spectrum van het mobiliteitsecosysteem. Gedurende inspirerende evenementen in Amsterdam, Peking, Istanbul en Mexico City biedt Intertraffic professionals uit de industrie een compleet overzicht van producten en diensten van ’s werelds toonaangevende mobiliteitsbedrijven. Zo worden alle bezoekers op de hoogte gebracht van de nieuwste verkeerstechnologieën, inzichten en analyses over slimme mobiliteit, verkeersveiligheid, duurzaamheid, verkeersmanagement, parkeren en slimme infrastructuur zowel software- als hardware based.

Wanneer vindt dit evenement plaats?

De Intertraffic beurs in Amsterdam vindt dit jaar plaats van 29 maart tot en met 1 april en zal plaatsvinden in de Amsterdam RAI.

Wat zal er  gedemonstreerd worden?

Gedurende het Intertraffic event zij wij samen met partners aanwezig op het zogeheten Demo Plein. Op dit demo plein tonen wij verschillende (rijdende) demo’s, denk hierbij aan autonome shuttles, bezorgrobots, deelfietsen, een tool om wijken te betrekken en gebruik van deelsystemen te versnellen, een  autonome pont. Daarnaast hebben wij een aantal stands waar u het nieuwste hoort over innovaties, zoals CodingtheCurbs voor meervoudig gebruik van ruimte en boekbaar parkeren en het kennisnetwerk SUMMALab waarin alle steden leren hoe de innovaties te introduceren en op te schalen gegeven bv de CO2 doelstellingen.

Gedurende het gehele event zullen mensen van The Future Mobility Network en partners (Haagse Shuttle BV, Dutch Automated Mobility, MAPtm, GoAbout, Bimas Bikes, Vaar met FERRY, Coding The Curbs en SUMMALab) aanwezig zijn om demonstraties te geven en bezoekers te informeren over de nieuwste innovaties en implementaties die gerealiseerd zijn.

Meer weten? Lees hier onze andere nieuwsartikelen

Tijd om te trippen!

Aanstaande woensdag 5 oktober en donderdag 6 oktober staat The Future Mobility Network op de jaarbeurs in Utrecht. Dit doen we met leuke twist, onze hele aanwezigheid op de Vakbeurs Mobiliteit is namelijk in een trippend jasje gegoten om mobiliteit vanuit een heel ander perspectief te benaderen en los te komen van je dagelijkse dosis realiteit.
Lees verder
Menu